« If A is a success in life.

Then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut. »

#vaardigheden

#synergie

#success

HOME

GENYZ is een consultancy bedrijf, gespecialiseerd in engineering en innovatie.

Genyz werd opgericht door talenten van de nieuwe generatie. Het helpt bedrijven met het ontwikkelen en het implementeren van innovatieve strategieën.

Ons motto? Professionalisme!

GENYZ beschikt over een breed netwerk van diverse talenten waardoor de juiste persoon steeds ter uwe beschikking staat. Dankzij een sterke bedrijfscultuur en een onderbouwd consultancy aanbod met innovatie als belangrijkste doel kunnen wij ervoor zorgen dat aan al uw behoeftes voldaan wordt.

Omdat team synergie essentieel is voor het succes van uw project

Omdat het voornaamste belang voor ons het menselijk belang is

Omdat naar u luisteren onze prioriteit is

WIE ZIJN WIJ ?


“Creativity is intelligence having fun” Albert Einstein

 

GENYZ is meer dan alleen een consulting bedrijf. Het is een avontuur, waarin er samen aan een duurzame toekomst wordt gebouwd.

 

GENYZ hecht uitermate belang aan de kernwaarden. Ze maken deel uit van onze geschiedenis en vormen de hoeksteen van onze bedrijfscultuur. Zij zijn de drijfveer achter het succes van elke missie.

Deze missie wordt volbracht met passie en uitmuntendheid, twee van de belangrijkste doelen die vooropgesteld worden bij het afleveren van een opdracht.

 

« Transparantie is de sleutel »

Door het bedenken van de beste oplossing leggen we een fundament voor een duurzame samenwerking.

#transparantie

 

« Reactiviteit, behendigheid, aanpassingsvermogen »

De GENYZ talenten leggen de nadruk op technologische innovatie, klantenservice en ondernemerschap. Er is bij ieder van hen een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen aanwezig.

#flexibiliteit

« Altijd een stap verder dan uw behoeftes en altijd streven naar meer »

Onze GENYZ talenten kijken met een vooruitziende blik en bedenken ingenieuze oplossingen die de wereld van morgen kunnen veranderen.

#success #excellence

 

« We delen alles omdat we samen sterker staan »

Wij brengen mensen samen met verschillende persoonlijkheden die dezelfde visie en kernwaarden delen. Samen bereiken we meer!

#share #sharingiscaring #strongertogether

 

« Work hard, play hard »

Motivatie ontstaat niet zomaar. Het komt vanuit het verlangen samen grootste zaken op te bouwen in een positieve werkomgeving. Onze werkruimte is om die reden opgesteld als co-working space, een echt hoofdkwartier voor onze talenten.

#funatwork

GENYZ ?

“Het GENYZ team heeft één gemeenschappelijk doel: het nieuwe digitaal tijdperk veroveren. Because teamwork makes the dream work!

#wonderteam

 

GENYZ ontstaat waar ambitie & passie elkaar ontmoeten. Het is productief, leuk werk met als doel een uitmuntend resultaat neer te zetten. Het initiatief wordt gedragen door een team van experten die bedrijven helpen know-how te verkrijgen in de digitalisering van hun processen.

#internetofthings

 

GENYZ is 100% Belgisch. Onze gekoesterde kernwaarden zijn allemaal eigen aan degelijk ondernemerschap: creativiteit, autonomie, betrouwbaarheid, leiderschap, solidariteit en ambitie.

 

We zijn er van overtuigd dat zowel hard skills als soft skills essentieel zijn voor een succesvolle relatie met onze klanten.

#adventure #skills #socialskills

Specialisatie

met een top-level positie op de markt

Onze waarden en ondernemersgeest

zijn de hoeksteen van ons bedrijfscultuur

Digitalisering

door de klant te helpen met het digitaliseren van de tools en processen van het bedrijf

Proximity management

dit zorgt voor flexibiliteit, vertrouwen en behendigheid wanneer het over opvolging van een project gaat

Menselijk belang

staat voor ons centraal, GENYZ bestaat uit een professioneel team met leden van de Y en Z generaties

Investering in personeelszaken

met een beleid dat gebaseerd is op ondersteuning, training en aanwerving

« Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere.  » (A. Einstein)

 

GENYZ is waar innovatie, engineering en consultancy elkaar ontmoeten.

Onze ambitie is groeien in België, Frankrijk en over de hele wereld om zo op die manier elke klant te kunnen ondersteunen in internationale projecten.

Nu is het jouw beurt om deel te nemen aan het avontuur!

#joinus #ambition #achievement

R&D

 

“Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.” A. Einstein

 

Ons motto :
#Innovatie !

 

Het R&D centrum van GENYZ zorgt ervoor dat onze innovatiestrategie een constant competitief voordeel verstrekt. Onze “Genies” zijn betrokken in deze R&D projecten en in de ontwikkeling van baanbrekende tools die onze manier van werken constant innoveren.

Digital

 

Wij gebruiken nieuwe technologieën die directe communicatie bevorderen. We creëren nieuwe apps die ons helpen om onze grenzen iedere keer opnieuw te overschrijden.

 

#virtualreality #talentssansfrontières

SERVICES

Onze sectoren

GENYZ is voornamelijk – maar niet alleen – actief binnen de gezondheidsindustrie. We helpen onze klanten doorheen het hele proces. Van onderzoek, naar commercialisatie, helemaal door tot de ontwikkeling, de productie en de industrialisatie. Dankzij de verschillende vakgebieden van ons team kunnen wij onze klanten op een efficiënte manier helpen met hun cross-functionele projecten.


Onze diensten hebben altijd één ding gemeen – digitalisatie.

Digitalisatie is een cruciaal onderdeel van de hedendaagse industrie. Daarom is het van belang dat dit het hart is van uw hele bedrijfsstrategie. Het is onze missie om stevige ondersteuning te voorzien bij het beheren van uw projecten, en dit allemaal terwijl we de nadruk leggen op de technologische transformatie van het bedrijf.

#BigData #2.0revolution

 

De reikwijdte van onze diensten is als volgt :

Continuous Improvement

We leven in een digitaal tijdperk. Operationele uitmuntendheid is essentieel om het succes van een bedrijf te verzekeren. (GENYZ  beschouwt continuous improvement als een absolute prioriteit). Het GENYZ team dat opgeleid is in de laatste CI methodologie helpt u om uw CI projecten tot een goed einde te brengen. Dit kan zowel in Productie, Supply Chain of Quality departementen.

Engineering

Nieuwe technologie, multi-site piloting, digital monitoring, IOT – van het herinrichten van een gebouw tot installatie van nieuwe uitrusting zal GENYZ ter uwe beschikking staan. GENYZ zal assistentie bieden in al uw engineering projecten en zal u helpen om de diverse uitdagingen van automation aan te gaan.

Quality

GENYZ biedt kwaliteit in de kern van de ontwikkelingsstrategie. Indien u behoeftes gerelateerd zijn tot QA, QC, qualification, validation of continuous improvement, GENYZ helpt u met het bereiken van top kwaliteit in uw producten en processen.

IT

Dankzij digitalisering bestaat er een opkomst van nieuwe beroepen. GENYZ gaat samen met een IT team van de nieuwe generatie helpen om de uitdagingen van de 4.0 industrie te realiseren. Wij bieden allerlei IT diensten aan, gaande van de ontwikkeling en migration tot ERP prestatie boost of computer system validation.

PROJECT MANAGEMENT

GENYZ staat klaar met een breed netwerk van experts getraind in alle aspecten van Project Management. Zo kunnen we u helpen bij het beheer van uw belangrijkste projecten. Met efficiëntie en behendigheid als doel gaan onze experts hun technische vaardigheden en leiderschap gebruiken om de gewenste resultaten te bekomen.

KANDIDAAT

Ons #wondergenie

 

• Je bent van de Y of Z generatie en je wilt de wereld veranderen?

• Je bent van de X generatie en je wilt je “superkrachten” doorgeven? #XmenXmen

• Je werkt en leeft met passie en vastberadenheid, zoals een Wonder Woman?

• Je bent nieuwsgierig, leergierig en ambitieus?

• Je neemt graag initiatief en je zou graag deelnemen aan een inspirerende missie?

• Je spreekt vloeiend Engels en je zou graag Chinees, Russisch of Koreaans leren in je vrije tijd?

Ons #wonderjob

 

• Onze start-up is 100% Belgisch. We zijn momenteel op globaal, meertalig, mobiel en multicultureel vlak in volle ontwikkeling

• Bij GENYZ werk je met héél getalenteerde, héél vriendelijke en héél gemotiveerde collega’s. (#superbescheiden)

• Een van onze belangrijkste waarde is delen. We streven ernaar om onze kennis te delen en om te leren van elkaar

• Bij ons heb je gegarandeerd ook veel fun, want dat is ons #heimelijkgenoegenytobefun

Waarom werken voor GENYZ?

Werken voor Genyz betekent intensiteit en verrijking. Om ervoor te zorgen dat onze klant uitzonderlijk tevreden is met het resultaat, moeten we uitmuntend presteren en de concurrentie telkens weer een stap voor blijven.

Daarom werken we aan ontwikkeling. We proberen diverse processen uit of creëren er gewoon nieuwe. We vinden onze manier van werken telkens weer uit door het elke dag beter te willen doen. Het woord “routinebestaat niet bij GENYZ. Onze talenten steunen niet op wat ze al kennen, ze innoveren, stijgen boven zichzelf uit. En dat is exact waarom jij ervan zal houden om deel uit te maken van ons team!

Heb je je droomjob nog niet gevonden? Wij hebben hem voor jou!

Laat hier je contactgegevens achter en we zullen jou zo snel mogelijk contacteren 😉

“Everyone is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

albert
CONTACT

HEB JE EEN IDEE OF PROJECT IN GEDACHTEN ?

LAAT ONS SAMEN KOFFIE DRINKEN !

#callmemaybe

 

Je hebt een idee in gedachten maar weet niet waar te beginnen om het effectief te realiseren ? Heb je advies nodig ? Iemand die je bijstaat gedurende het proces ? GENYZ is er om je te leiden en te adviseren.

 

Aarzel niet ons te contacteren om meer te weten te komen over de oplossingen die wij je kunnen bieden !

 

GENYZ SPRL

Coordonnées